hittarecept.se emmaslivsstil - april 2014

valborgs motion

Idag fick det bli en fem km power walk innan jobbet. Var så pigg i morse! När jag jobbat färdigt så möts jag av ett paket på trappen här hemma, som innehöll massa nya träningskläder till mig :) Älskar att köpa nytt!!
Efter att jag provat allting så dammade jag av mina inlines, som stått i garderoben sen förra säsongen! Tog det lite lugnare än vanligt med tanke på knäet, men det blev 16 km alla fall. Det gick bra! Har tränat mitt för tillfället vardagliga mag pass också! Jag älskar min nya rocket twister!!!
Ha en trevlig valborg allihopa :)

TISDAGSTRÄNING

Smoothie med hallon blåbär och vanilj protein till mellanmål ♡♡♡♡
Uppvärmning på crosstrainern idag. Sen fick alla kroppens muskler (nästan) sig en omgång! Men mest armarna och rumpan :) Idag gick allting bra, det känns så skönt att vara på bättringsvägen igen!!! Jag längtar tills jag kan vara med på bootcamp träningen! Ikväll tränar dom utan mig! Blir lite avis att jag inte kan vara med :( Men snart så! Tålamod har aldrig varit min grej direkt... Jag jobbar på det!

ett 2a inlägg.

Jag blev bara tvungen att skriva hur glad jag är just nu! Träningen på gymmet gick över förväntan ikväll! Jag klarade av att träna kondition!! För första gången på länge nu, på grund av inflammationen i knäet. Jag tänkte att jag bara skulle testa lite för att se hur det kändes, så jag ställde mig på crossen. Den är ju lite snällare mot knäna än löpbandet. Det kändes lite stelt i början (inte så konstigt kanske), men sen gick det hur bra som helst! Jag tror nästan att jag har kunnat stå där än ;) Fast jag fick bromsa mig själv efter en halvtimme, jag ville inte anstränga mig för mycket på en gång! Men det är så TRÅKIGT att sluta när man känner att man har energin och lusten liksom... Men jag måste vara snäll mot min kropp, den ska hålla länge ;) Jag är alla fall på väg åt rätt håll igen, och det känns hur skönt som helst! För övrigt så är jag nu mätt efter middagen, som fick bli rester från igår! Korvgryta gjord på kvarg, med råris och sallad! Så jäkla gott!!!!! Jag tog dock ingen bild på maten den här gången, för det blev att se äckligt ut när den hade åkt lite för många varv i mikron! Haha. Nu ska jag krypa ner och titta på bröderna Timell! God natt.