hittarecept.se emmaslivsstil - august 2014

Nya tag

 
Hej godingar! Jag har faktiskt haft en träningsfri och lugn helg, fast några långpromenader i högt tempo har det blivit! Det har varit så mycket annat, igår stod jag med mamma och sålde på loppis, och idag har jag målat staket... 
 
I morgon är det ny vecka och nya tag. STENHÅRDA tag! Jag tänker äta strikt och träna mycket mer än vad jag har gjort på sistone... Vila också givetvis! Jag ska vara mer noga med mina sov timmar! Det har blivit alldeles för mycket fusk med allt detta! Jag vill utvecklas, och så länge jag inte skärper till mig så står jag still!!
 
Jag ska fundera lite, och lägga upp ett slags tränings schema för den kommande veckan :) Då vet jag vad det är som gäller dag för dag, och kan ställa in mig på det och peppa mig själv långt i förväg :) Det kan nog vara bra för mig, ska testa alla fall :) Kram på er alla!!
 
 
 

"Kycklingröra á lá Emma" ;)

 

Betydligt godare än det ser ut, jag lovar ;)
Kycklingfärs stekt med lök, paprika, vitkål, tomatpuré och tacokrydda!
Älskar enkel mat!!!!!
Jag tror att jag ska satsa på en vilodag idag! En aktiv sådan, det blir en långpromenad i alla fall!
Kram på er & ha en trevlig fredag!

Today, armar.

 
Kvällens pass gick bra! Jag hoppade faktiskt upp på cykeln som uppvärmning, FAST allt annat fanns ledigt :) Jag vill lägga in lite mer variation, trots att cykling är bland det tråkigaste jag vet! Men det bränner i benen, och det är bra :) 
 
Tog i mycket med armarna idag, ganska tunga vikter, kommer nog kännas i morgon förmodlar jag! Stod även i plankan 1 min mellan varje övning, så jag blir klar med utmaningen nån gång ;) Trevlig kväll alla ni. Puss