hittarecept.se emmaslivsstil - december 2014

NEW YEAR WORKOUT

HEJ ALLA GLADA! 
Idag är det nyårsafton och den startade med frukost, promenad och ett SVIN jobbigt träningspass med tabata gruppen, då jag är mycket bättre i nacken idag :):) Men oj vad jag INTE är någon morgontränings människa!! 
SHIT vad jobbigt det var! Men roligt! Jag är så van att träna på eftermiddagarna eller kvällarna, så detta var något helt nytt för mig! Det kändes som att frukosten skulle komma upp igen stundvis! Haha. Men nu ör det gjort och jag är nöjd för i år! Alla är så duktiga :)
Ikväll blir det god mat och bubbelbad med älskling och vänner! Ha en fin kväll allihopa, och gott nytt år till er! KRAMAR
 

Torkat frukt!

Hej på er :) 
Kan ni gissa vad jag fick i julklapp av min sambo? En maskin som man torkar saker i, typ frukt, svamp och örter osv... Jag har testat att torka mandarin, banan och hallon. Perfekt att blanda i kvargen eller att ha på gröten ju! Det ska jag prova i morgon bitti till frukost! Det är roligt när man får saker som faktiskt kommer till användning! Förra året så fick jag ju min smoothie mixer, den har gått varm varenda dag sen dess typ!! Han kan han, min älskling :)
Just nu ligger jag i soffan med VÄRLDENS NACKSPÄRR :( AJ!!! Jag vet inte vad tusan jag har gjort, hade svin ont i morse när jag vaknade och så har det bara blivit värre under dagen! Så himla störande! Jag som var sugen på ett ordentligt träningspass idag, men det går absolut inte! Jag ska försöka mig ut på en pw med hundarna snart, får nöja mig med det! Hoppas att det har gått över tills i morgon så att jag kan gå på årets sista tabata träning som jag hade ställt in mig på att göra! 
Håll era tummar nu ;) Kram så länge!
 

Slut på ledighet och allt vad det innebär!

Godmorgon på er!
Shit, det är -18 grader, burrrrr! Jag längtar tills det kommer mer snö så att jag kan åka skidor! Men det får visst vänta, det skulle bli regn och plusgrader igen i veckan... 
I morgon börjar jag jobba igen. Det ska bli skönt fast ändå inte. Jag är en rutinmänniska, jag mår som allra bäst när jag vet precis vad som händer från dag till dag. Äta på rätt tider, jobba, träna och sova på rätt tider! Låter kanske urtråkigt för er som inte är som jag, men jag älskar det :) 
Nu ska jag gå upp och äta frukost, sen ta en iiiiiiiiskall promenad!!
I morgon ska jag träna, woop woop :)