hittarecept.se emmaslivsstil - june 2014

kvällsträning & middag

Jag bestämde mig för att damma av crosstrainern idag, det var typ 1000 år sen jag använde den! Jag hade ingen lust alls att varken springa ute i regnet eller åka till gymmet! Skönt att träna hemma ibland! Körde alla fall 30 minuter på den, följt av styrketräning av hela kroppen! Bland annat 100 st squats med vikter, så nu har jag bara 400 kvar :) 
 
Kvällens middag blev en god kyckling gryta med råris!
Kycklingfilé
Purjolök
Bambuskott
Haricotsverts
Vitlök 
Mjölk
Fiberhusk (till redning)
Salt, peppar, dragon, paneng red curry, chilipeppar.
Det smakade mycket bättre än det såg ut!! Haha.
 

pannkaka på ananas?

Jag köpte en färsk ananas igår som jag fick syn på nu när jag kom hem ifrån jobbet. Jag fick för mig att jag skulle testa göra pannkaka på den, och DET GICK!! Jag har börjat inse att man kan göra pannkakor eller plättar på vad för nyttigheter som helst :)
 
Jag mixade ananas med lite fryst mango, några ägg och lite vaniljpulver! Stekte och hade hallon till! De blev inte så vackra men jävligt goda!!!!! Verkligen att rekommendera till den som gillar ananas :) Nu ska jag promenera med hundarna och fundera ut vilken form av träning jag ska träna ikväll! 
 

Veckans utmaning - Squats

Hej alla glada.
Måndag igen, vilket innebär ny vecka med ännu en utmaning! Den här veckan är det en av mina favoritövningar som jag kör mer och mer - nämligen squats. 500 st ska vara gjorda innan veckans slut. Jag kommer köra både med och utan hantlar tänkte jag, variera lite... Jag älskar känslan när jag vet att jag gjort nytta med rumpan ;) Om ni är med och kör denna vecka kan ni även vinna en grym locktång och skyddande hårspray! Så gå in och anmäl er på Idas blogg! http://imactive.se/idawarg/