hittarecept.se emmaslivsstil - september 2014

Inlägg nr två - Passet

Halloj! Nyss hemma efter lite svinga klot träning! Passet var sig ganska likt, men några nya övningar. Svettigt blev det alla fall! Look at my sportbra ;) Älskar att lära mig nytt, speciellt sånt här som man kan  ta med sig och träna hemma också! Det är så lätt hänt att man fastnar i samma gamla övningar  som man alltid kört, och då tröttnar man tillslut! Så nytt är super duper, alla fall för mig :)
Till er som läser detta som bor här i närheten vill jag tipsa att komma och testa dessa pass!!! Verkligen roligt och bra träning för hela kroppen! Man blir snabbt bättre och starkare :) Det verkar trilla in lite nytt folk då och då, och det är jätte roligt ju fler man är :) Komsi komsi ;)
 

Tisdag - promenix, kvällsträning OCH veckans utmaning!

Tisdag idag!! Fint väder är det också, jag ska ta mig en promenad med mamma och hundarna nu efter att jag har druckit upp min smoothie! Jag börjar dock tröttna på alla dessa vargar som springer runt här på Björkås, (eller i Grängesberg över huvud taget) och lurar i både skog, elljusspår och villaområden. I morse hade vår granne sett en varg ca 100 meter ifrån vårat hus! Det känns inge vidare när man har både hundar och katter :( Och vilket håll jag än går åt hemifrån så har jag skog runt mig! Otäckt tycker jag! Hade jag inte haft djur så hade det inte spelat mig lika stor roll, men man blir ju orolig och rädd för deras skull! Vi får ha missarna inne om nätterna. Nå väl....
Ikväll är det kettelbell träning som står på schemat! Längtar ;) Jag hade även tänkt att jag ska försöka vara med på veckans utmaning som denna vecka är ARMHÄVNINGAR. Jag får klämma in lite armhävningar mellan passen! 200 st ska vara gjorda innan veckan är slut. Det hinns inte med så mycket gym och hemma träning nu när både kettelbell & tabata passen har dragit igång! Tränar ju tabata 2 ggr/veckan & kettelbell 3ggr/veckan, så jag har två dagar som är "fria". Där brukar jag försöka ta igen mig och vila upp kroppen, om jag inte känner att jag har energi i överflöd och tar en springtur eller liknande!
Nu är min goda smoothie slut och jag ska kila ut :)

Nytt tabata upplägg ikväll!

God kväll! Jag har nyss kommit hem från kvällens tabata träning :) Hon hade lagt upp passet lite annorlunda ikväll, vi jobbade 20 sek vilade 10 sek ggr 8 varv på varje övning, istället för 40 sek ggr 3 varv. Svårt att säga vilket som var jobbigast, men drygt är det alla fall, musklerna får kämpa på :) Flåset med för den delen! Jag gissar att jag har lite värk i armar och röv i morgon! Nu måste jag skynda mig in i duschen så jag hinner se paradise hotell ;)
VI HÖRS