hittarecept.se emmaslivsstil - august 2015

MONDAY

God kväll mina vänner! 
Hoppas att ni mår bra! Jag har precis ätit lite kvällsmat och tittar på IDOL. Fiskgratäng med kokta grönsaker blev det. Gott gott!
 
Träningen idag gick bra, jag hade mycket energi i kroppen! Kanske tack vare gårdagens vila? Cardio & axlar/rygg körde jag! Får bättre och bättre kontakt med ryggen :) Längtar tills lillen är ute och jag kan ta tag i detta riktigt ordentligt!! 
 
I morgon blir det ben & rumpa ;) 
PUSS!

NYTTIGA SÅSER?

Här kommer ett litet tips till er från mig! 
 
Att äta torr mat är ju inge vidare, det tror jag att vi är överens om! Helst vill man ha lite sås eller dressing till, eller i alla fall jag! Men hur kan vi göra för att undvika alla dessa feta/sockriga såser och dressingar?
Självklart kan vi göra egna, baserade på kvarg eller liknande. Men de gånger när man är så där superhungrig och varken orkar eller hinner slänga ihop en egen sås?
Här kommer det; 
ANVÄND CITRON! Antingen färskpressad eller på flaska! Hur gott som helst, och passar nästan till allt. Kyckling, kött & fisk, sallader & grönsaker med mera! Pressa lite över köttet, salladen, grönsakerna eller vad du nu äter. Det blir såå saftigt och riktigt fräscht!! MUMS :)

OVER AND OUT

God dag! 
HELT SLUT blev jag efter dagens träningspass! Herre Gud vad jag tog i! Min överkropp fick slita ordentligt! Skönt!
Något jag aldrig någonsin har haft är en fin rygg, det är nämligen mitt nästa mål! Jag har haft så otroligt svårt att få rätt kontakt med musklerna i ryggen jämt! Men nu börjar jag bli bättre på det, och jädrar vad roligt det är! Wohhooo :) Kanske kan även jag få en fin och muskulös rygg tids nog?!! Det hoppas jag på!!
Nu är det dags för lite lunch känner jag, magen kurrar! Det blir kycklingfilé och wokgrönsaker!
Mmmmm ;)