hittarecept.se emmaslivsstil - HAPPY MONDAY!

HAPPY MONDAY!

Hej & trevlig måndag allihopa! 
Äntligen ;) Ny vecka igen! Det går så fort så jag hinner knappt med! Två veckor kvar till jul liksom!!! Ingen vidare julkänsla har man ju i alla fall när man kollar ut genom fönstret! Det skulle lika gärna kunna vara april! Måste åka någon dag och fixa de sista julklapparna!
 
Vår lilla kille växer så det knakar! Det ska bli spännande på BVC på torsdag :) Han är verkligen SÅ duktig! Vi får sova nätterna igenom nu för tiden! Bästa guldpojken har vi fått ❤️❤️❤️ Nu vet jag att många andra mammor tänker "vänta du bara, det kommer"! Det återstår att se helt enkelt. Låt oss vara glada och stolta så länge det varar!
 
Idag har vi tagit en förmiddagspromenad i solen. Det blåste rätt skapligt men var skönt ändå! Frisk luft piggar alltid upp! Jag hoppas att jag ska kunna gå på tabata träningen ikväll och få svettas lite! Men det är inte säkert att jag hinner. Matte skulle visst jobba länge idag! 
 
Nu ska jag sätta mig och pyssla med lillens babybok medans han sover. Bilderna jag har framkallat kom idag! Älskar att pyssla med sånt! Hoppas ni får en bra dag allihopa!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: