hittarecept.se emmaslivsstil - february 2015

HIT THE GYM

Hello! ÄNTLIGEN hemma efter den längsta dagen i mitt liv typ! Utbildning med jobbet är inte det roligaste jag vet direkt... Men men. Det blev ett gympass efteråt alla fall! Skönt efter att ha suttit stilla många timmar i streck! Löpning och styrka för hela kroppen, fast mest rumpan och benen! Armarna var lite trötta, magen lika så. Men svettig blev jag och nu är det dags för en dusch! Sen soffan och äta lite rester från igår, skönt att slippa laga nytt varenda dag! Kram på er allihopa!! 
 

Home Workout

God kväll mina kära läsare
Passet på gymmet igår blev helt okej ändå, med tanke på den grymma träningsvärken! Men jag fokuserade mestadels på benen. Jag körde bland annat front squats, back squats + lite over head squts (vikterna håller jag hemligt ett tag till) ;) Jag vill få snyggare ben och rumpa! Det brände fint där det skulle i alla fall! Dagens pass blev på hemma planen! Ska in till stan flera dagar i rad nu med jobbet, så jag tar gymmet då istället! Ibland går det ju lika bra att träna hemma, beroende på vad man är ute efter. Idag körde jag ett konditionspass på crosstrainern! Därefter bockade jag av en del burpees från utmaningen! Fan vad jag hatar dom!!! Jobbigt jobbigt! Nu måste jag sluta skriva och sätta igång med lite kvällsmat istället. Svälter typ ihjäl!!! God natt! Puss
 

burpees

Shit! Min träningsvärk är INTE att leka med kan jag säga er! Jag känner mig som en robot idag!!! Det blir värre och värre för varje timme som går! Jag måste försöka att träna bort den :)
Jag har tänkt att vara med på den här veckans utmaning, som äääääääär; BURPEES! En av de drygaste övningarna jag vet, men så effektiv :) 150 st innan veckans slut, var med ni också! (finns mycket bra videos att kika på för er som inte vet vad det är)
---
Eftersom att träningen igår blev så hård så hoppar jag över tabatan ikväll och åker till gymmet istället, där jag kan köra i min egen takt! Annars överlever jag nog inte! Ett stort plus just nu är att min andra hälft precis har tecknat avtal på samma gym som mig, så nu har jag äntligen fått en träningskomips! Jag som har tränat ensam i alla år, det ska bli roligt att få sällskap ibland :)