hittarecept.se emmaslivsstil - january 2015

great day

Hej vänner!
Skönt med lördag! Jag startade dagen med lite sovmorgon och en banan & choklad smoothie! Såå gott alltså! Sen åkte jag in till stan och sprang lite ärenden och körde ett gympass! Det gick bra idag, jag hade super mycket energi! Jag började med att värma upp lite i tio min på crosstrainern, sen fick det svida ORDENTLIGT åt magen! Jag har aldrig tränat magen så hårt som jag gjorde idag, jag hoppas att det känns i morgon! Annars lär jag ta i ÄNNU mer ;) Jag avslutade med att springa sex  km. Det var faktiskt skönt att ta konditionen sist, jag brukar alltid ta den först annars! Nu ska jag duscha och fixa mig för lite tjejmiddag! Kram
 
 

lovely friday, lovely smoothie

Äääääntligen fredag mina vänner! Den här veckan har varit riktigt lång tycker jag! Helgen är varmt välkommen, sovmorgon, långa frukostar framför tv:n och mycket tid utomhus med hundarna & på gymmet! I LOVE IT!!!
Ikväll ska jag på kettelbell träning. Älskar fredgsfys före fredagsmys ;) Tacos och någon bra film med sambon får avsluta kvällen sen! Det sitter två stycken fyrbenta här framför mig och vill gå ut, så vi ska ta en PW nu. Men först ska jag bara svepa i mig det bästa målet på heeeela dagen, min mellanmåls smoothie! Det är något jag inte kan vara utan nu för tiden! Jag saknade den som tusan när jag var i Thailand tex. Samma smak NÄSTAN varje dag, jag tröttnar verkligen aldrig! Jag längtar lika mycket varje dag tills det är dags att dricka den :)
Här får ni receptet på denna underbara drink!
1 banan
ca 3-4 dl mjölk 
2 (små) skopor osötat choklad proteinpulver
2 tsk kakao
lite is
MIXA, DRICK & NJUUUUT! 
 
 

THE FLOW

Hej och glad torsdag :)
Jag är i alla fall glad :) Jag kom hem från gymmet för ett tag sen, det blev löpning och styrka med hantlar och kettelbells idag! Längtar redan till nästa pass :) Jag älskar "the flow" som jag har just nu (peppar peppar)!! Nu ska ni se att det kommer en förkylning eller något annat & sabbar det hela! 
-
Jag ska säga er att det jag skrev förra veckan om att jag skulle försöka att minska på mitt saltintag, det är över nu! Haha! SHIT vad svårt det var!! Jag tog mig verkligen vatten över huvudet. Det går ju inte ens att jämföra med att sluta äta socker & mjöl! Nej, jag vill allt ha lite smak på det jag äter! Jag får leva med mina påsar under ögonen, det är det värt om jag får ha lite kaviar på mina kvälls ägg ;) Nu är det dags att kika på Ninja Worrior!