hittarecept.se emmaslivsstil - july 2015

MUSCLE SORENESS

Hallå bloggen. SATAN vilken träningsvärk jag har i hela nedre delen av kroppen alltså! Röven är värst!!! Jag känner mig stel som en 85-åring och kan knappt böja mig ner för att knyta skorna, haha! Musklerna fick så de teg igår! 
----
Det var lite kämpigt att köra dagens pass med denna jävliga värk faktiskt, så i morgon blir det en vilodag från gymmet! Jag nöjer mig med min morgon PW, för sen åker vi på lite husvagns semester över helgen! Det ska bli så mysigt! Ska packa i ordning det sista i vagnen nu och slå på en tvätt! Puss på er :)

TAKE IT EASY!

PUUHH! Hemma efter dagens träning! Shit vad svettigt det var :) 
Vissa dagar känner jag mig inte ett dugg gravid, och andra dagar känner jag mig mer begränsad vad gäller motionen. Idag kände jag mig super gravid! Både på min morgon PW och på gymmet! På promenaden fick jag sakta ner och ta det lugnt flera gånger på grund av sammandragningar och håll så in i bomben! Nästan stanna upp en liten stund. Detta är ju inget farligt och helt normalt, men så himla obehagligt bara... Det blev samma känsla igen på gymmet när jag stod på crosstrainern. Fick stanna upp en liten stund men sen gick det bra att köra på igen! Det gäller bara att lyssna på kroppen!
KOM UT SNART LILLA BEBIS!!! <3
Jag lyckades i alla fall genomföra ett bra kondition / ben / rumpa pass!
Känner mig nöjd  för idag:) 

TUNGT IDAG!

Hej mina följare :) 
Hoppas att ni alla mår bra? Jag mår kalas bra! Just nu sitter jag och smuttar på en himla god och somrig smoothie i regnet, haha. Det kanske ger lite sommarkänsla i alla fall ;)
Har NI tränat något idag?! Berätta :) Jag har gått en PW på fem km och gymmat! Ett svettigt och tungt pass innehållande kondition, armar, axlar + rygg! Känner mig redan stel, så träningsvärken kommer säkert att bli grym! Längtar till morgondagens pass :D 
PUSS PÅ ER!
Min smarriga smoothie!!
(Jordgubbar, lättmjölk, vaniljpulver)