hittarecept.se emmaslivsstil - march 2015

Energifylld tisdag

Hej vänner och glad tisdag på er!
 Igår hade jag vila från träningen, vilket resulterade i att jag var fullproppad med energi och taggad till att röra mig ordentligt idag :) Jag startade med fem km PW direkt efter jobbet i det super duper sköna vädret! Hade typ kunna vara ute hela dagen känns det som! Men men, hem och svepte min mellanmåls smoothie och sen for jag till gymmet! Lika bra att inte sätta sig ner alls i mellan, då är det helt kört! Bara att passa på medan man har flow ;) Idag blev det kondition på löpbandet några km, sen mage, rygg, axlar, bröst & armar. Har fortfarande sån SJUK träningsvärk i benen och baken sen i söndags, så jag lugnar mig tills nästa pass med de musklerna!! Jag låg även länge på mattan efteråt och stretchade igenom hela kroppen ordentligt, det var riktigt skönt! Jag är så slarvig med det i vanliga fall! För övrigt så har jag varit lite ur balans gällande träningen ett tag, men nu känns det som om energin, orken och motivationen hittat tillbaka igen! ÄNTLIGEN! Jag älskar det, ingenting gör mig gladare, typ ;) 
Nu måste jag betala räkningar och duscha! PUSS

Sunday workout

Tjabba! Hoppas ni mår bra ute i det vrål tråkiga vädret! Jag har nyss kommit ur duschen efter ett svettigt pass på gymmet! Idag körde jag verkligen slut på alla mina muskler, jag hade sån energi och det var riktigt skönt! Jag kommer säkerligen känna att jag lever i morgon, har redan börjat känt av lite träningsvärk i rumpa och lår :) Nice!
Finns det någon där ute som kan ge mig lite tips på vad jag kan laga för middag till kvällen?! Jag har helt slut på fantasi idag! Ha en fortsatt trevlig söndag gott folk!
 

Healthy pizza friday

Äntligen fredag! Gud så skönt! 
Träning och lugn och ro på hemmaplan står på mitt schema i helgen :) Nu sitter vi bänkade framför tvn testen av kvällen! Vi ska precis äta min super goda pizza, den får till och med MVG av min käraste, DET NI ;) Den är hälsosam dessutom. Hur bra som helst!
Receptet finns i ett tidigare inlägg under kategorin "lunch/middags recept". Har ni inte testat den förr så gör det, ni blir inte besvikna, det lovar jag!
Nu ska jag lägga ifrån mig luren och vata lite social hör hemma. Ha en fin helg <3