hittarecept.se emmaslivsstil - may 2015

EN BLOGG PAUS KANSKE ?

Hej brudar! (antar att ni är mest kvinnliga läsare)?
 
Idag hade jag behövt lite inspiration och pepp av er!! Kände inte alls för träning, men jag tog mig igenom ett pass i alla fall och nu efteråt känns det kanon bra!! Det jobbigaste lyftet är när man ska lyfta röven ifrån soffan ;) Sen brukar det flyta på automatiskt! 
 
Hur som helst, nu till saken...
 
Jag känner att jag börjar tröttna lite på den här bloggen faktiskt! Jag tyckte verkligen att det var super roligt i början, ALDRIG att jag hade en stillastående hjärna när jag skulle skriva, utan allt bara kom! Fick även kommentarer på mina inlägg och bilder som också gjorde mig peppad till att fortsätta skriva! Men allt har blivit så tyst!! Framförallt i min hjärna men också i kommentarsfältet! Konstigt nog har jag fått fler läsare trots detta? 
 
När jag blev gravid så stannade ju min utveckling i träningen av givetvis, och jag tränar nu enbart för att bibehålla det jag har, inte för att bli bättre!! Så jag förstår att det är tråkigt för er att läsa om mig just nu, om min vardag som ser lika ut varje dag. Det är mina PWsar, mitt jobb, mina halvtråkiga gympass och lite matlagning på det! Och jag gissar att det inte kommer att bli så mycket annorlunda på ett tag framöver! Bilder som förr var på mina spända små muskler byts ut mot min växande mage istället, haha ;) Inget spännande för er att se eller läsa längre med andra ord! 
Jag ska suga på karamellen ett tag och se vad jag känner, jag kanske fortsätter med detta ändå bara för min egen skull... För att ha något att titta tillbaka på sen! Vi får se :) 
Men om vi inte hörs på ett tag så säger jag bye bye så länge! Kram på er allihopa ❤️
 

MER BEGRÄNSAD TRÄNING

ÄNTLIGEN LITE FINT VÄDER UTE! 
Solen ger sån energi :)
Dock ligger jag för tillfället helt utslagen i soffan efter att ha varit igång hela dagen! Hehe.
 
Långprommis med de fyrbenta innan jobbet (som vanligt nu för tiden), sen ett besök hos barnmorskan och ett pass på gymmet efteråt. Ben och rumpa fick sig en omgång!
Träningen för nedre delen av kroppen har blivit lite begränsad nu på sista tiden tycker jag, en del övningar som jag brukar köra i vanliga fall känns inte alls bra längre! Och då lär jag byta ut dem så klart! Benpress TEX, en favorit som jag får lägga åt sidan ett tag! Tar igen det sen ;)
Nu ska den lille i magen få trängas med lite gröt och ägg :) Puss och kram på er.

SVETTIGT PASS OCH SPARK I MAGEN !

Tjenare. Hoppas att allt är bra med er!
 
Jag mår kanon bra! Det sparkar och rör sig för fullt i min mage, super häftig känsla :)
Jag är verkligen jätte glad att jag är så pigg som jag är! Bara o hålla tummarna att det håller i sig så att jag kan fortsätta hålla igång min kropp som jag vill!! Tycker synd om alla de stackare som näst intill blir liggandes, usch usch vad jobbigt.
Jag har precis svettats klart för idag och även tagit mig en skön dusch! Jag fokuserade på konditionen mest idag, men körde också ett styrkepass med mina hantlar och vikter här hemma. Jag fick ihop ett riktigt bra pass faktiskt!! Flåset kom igång ordentligt med 40 minuter på crosstrainern först. Riktigt skönt att få svettas ut!! 
 (Vecka 21) 
 Nu har jag ställt klockan tidigt och är laddad för en lång PW innan jobbet i morgon! 
God natt vänner ❤️