hittarecept.se emmaslivsstil - november 2015

HALLÅ FRÅN SOLARIET

Hej på er & glad måndag!
Hoppas att er helg har varit bra!
Min har varit lugn, med massa bebismys, godis och utan gym ;) Skönt ibland! Därför är jag kanon laddad idag! Jag var ut på en lång PW för ett tag sen. Nu passar mamma Melwin en snabbis medan jag solar. Hatar att vara vit som ett lakan!! Vi tog ÄNTLIGEN av Melwins höftskena igår! Han blev som en helt ny bebis, alldeles mjuk och supergosig! Badade honom efteråt och rullade in honom i en filt och bara gosade! Hur mysigt som helst ❤️❤️❤️
----
Ikväll tänkte jag faktiskt göra ett försök att vara med på tabata träningen! Den är ju sjukt svin jobbig, men det som är bra är ju att jag kan göra allt i min egen takt! Om de andra hinner göra 40 armhävningar så kanske jag bara hinner göra 10, men skit samma :) Det ska bli riktigt roligt! Jag känner att jag är redo att testa i alla fall, sen får vi se hur det går! Jag återkommer om jag överlever ;)
 

DEN DÄR FORMEN

Förra året vid den här tiden var jag i mitt livs bästa form! Träningen flöt på och gick hur bra som helst! Sen blev det jul, nyår och därefter en graviditet! Jag har tittat tillbaka på gamla blogginlägg för skojs skull, och jag blir faktiskt peppad av mig själv (om man får säga så utan att irritera folk)! Jag känner att jag är på god väg att komma tillbaka, några månader till så är jag nog riktigt i form igen! Men jag tänker fortsätta som vanligt än och inte stressa! Det tar den tid det tar helt enkelt... Är inne i en period nu när det känns så jävla roligt att träna!!! Det är roligt när det går bra! Att längta till gymmet är en skön känsla! Och att sen när man har tränat klart får åka hem och mysa med sin bebis är det absolut bästa av allt!! 
-------

LÖPNING PÅ STELA BEN

 
Hej alla :) 
Sitter hemma nöjd och glad efter ett riktigt svettigt gympass! Det blev fem km löpning idag igen, dock på rätt stela ben den här gången. Träningsvärk så in i bomben! Men det gick bra ändå :) Magen och armarna fick sig lite också!!
 
Är så glad & tacksam att allt går så pass bra som det gör! Jag lyckas få ihop allt och hinner med träningen trots att vi har en nyfödd här hemma! Då får man faktiskt lov att vara stolt över sig själv! Han har också världens bästa pappa som är med och fixar så att allt funkar! Bästa killarna ever ❤️❤️