hittarecept.se emmaslivsstil - ATT ÄTA HÄLSOSAMT

ATT ÄTA HÄLSOSAMT


Det här med att äta hälsosam mat är något som har blivit viktigt för mig de senaste två åren. Innan dess brydde jag mig inte ett dugg vad som slank ner! Jag skaffade mitt gymkort och har tränat väldigt mycket sen jag var 16, alltså i 9 år! Men träningen blev extremt mycket roligare när jag började att sköta min kost, för det var först då resultaten kom, och det gick fort dessutom! Det är då man blir taggad till att fortsätta!!!
 
Så lite pepp till er som tränar men tycker att ni inte ser tillräckliga "resultat", tänk på att kosten är minst lika viktig! Beroende på vad man strävar efter för resultat givetvis. Men de absolut flesta tjejer/kvinnor vill ofta gå ner de där 5-6 extra kilona som sitter där på kroppen och irriterar! Sen är det givetvis bra att äta rätt mat även om man inte vill gå ner i vikt! Kroppen mår alltid bra av bra mat helt enkelt!
 
Jag strävar efter att äta så ren mat som möjligt i veckorna, och inget socker. Däremot på helgerna kan jag släppa lite mer på tyglarna och unna mig vad jag är sugen på. Lite godis eller nån onyttigare mat kanske. Jag har gjort detta så länge nu att jag är oftast inte ens sugen på något annat än den "cleana" maten i veckorna. Ibland inte på helgerna heller för den delen. (bortsett från en hel del snedsteg & cravings under graviditeten) 
 
Samtidigt får man försöka undvika att allting blir en ond cirkel och att man känner att man aldrig får unna sig något! Det gäller att hitta en bra balans i det hela! Det tycker jag att jag har gjort, och det är jag så glad för! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: