hittarecept.se emmaslivsstil - SWEATY

SWEATY

GOD MORGON TISDAG! 
Hoppas att ni har sovit gott :) 
 
Det har vi gjort! Två kortare uppvak för mat och blöjbyte, som vanligt ungefär. Vi ligger fortfarande och drar oss i sängen, idag tänker vi inte ha nå bråttom upp alls. Han sover än och jag ska kolla på gårdagens Paradise Hotel avsnitt! Men när vi piggnat till så tar vi oss ut på en långpromenad tror jag! 
 
Igår kväll var jag till gymmet en vända. Det blev ett ganska kort pass då klockan var ganska mycket, men det räckte för att bli riktigt svettig! Har till och med lite träningsvärk i armarna idag.
 
Ha en bra dag allihopa, så hörs vi! 


Kommentarer
Postat av: Kaisa

Kul att hittat in här och grattis till bebis! Jag väntar själv mitt första barn, bor ihop med sambo och har två hundar. Och jag har lite orostankar om hur det kommer gå att vara mammaledig dvs ensam om dagarna med två hundar som måste ut och få sin stimulans flera gånger om dagen. Rädd att jag inte ska kunna ge dem den tid de behöver. Hur tycker du att det är för dig nu med hundarna och en nyfödd hemma?

Svar: Hej! Vad roligt att du hittat hit :) Spännande att vänta bebis!! Jag var också lite orolig över hur jag skulle få ihop det, men för mig fungerar det jättebra. Dock har vi ju stor inhängnad tomt som de kan springa på hur mycket de vill, men vi tar ändå alltid minst en långpromenad om dagen! Du får passa på att stoppa lillen i vagnen medans den sover! Samma gäller även inne, att försöka ge dem tid att mysa medans lillen sover... Det kommer gå bra ska du se :) Lycka till när det är dags för bebis :)
Emma Rådman

2015-11-10 @ 14:34:41
URL: http://kaisajohanssonmertala.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: