hittarecept.se emmaslivsstil - TRÄNA MED BEBIS

TRÄNA MED BEBIS

Hej & glad söndag! 
Igår hade vi en riktig mys & pyjamas dag med både godis, chips och glass! Soffan hela dagen lång, så skönt och välbehövligt! Tack vare det är jag pigg idag och kände lust till att träna :) 
---
Jag körde mig svettig som tusan på crosstrainern, och fortsatte sen med det jag skrev igår att jag skulle göra. Armhävningar och plankan bland annat. Melwin gymmade på bredvid mig under tiden! Så länge han är mätt och belåten så är han jättesnäll, och har inget alls emot att ligga bredvid! Älskade unge! Nu har magen varit mycket bättre på honom också, inga magknip alls. ❤️ 
 
Man får passa på att göra det man vill få gjort medans han är mätt eller när han sover. Hans babynest är ju hur smidigt som helst att lyfta med sig när han sover i det! Då kan jag få både träning, matlagning och städning gjort under tiden, samtidigt som han ligger bredvid så att jag kan ha koll på honom! Bästa bebisprylen vi har här hemma, helt klart!! 
 
Nu ska vi snart klä på oss lite och ta en promenad i det fina vädret med hundarna! Eventuellt får vi lite besök av vänner under dagen också. Ha det fint så länge :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: