hittarecept.se emmaslivsstil - ÄR SÅ TACKSAM

ÄR SÅ TACKSAM

Vad dygnet har många timmar helt plötsligt?! Många många fler än förut känns det som! Kanske har det med saken att göra att jag inte jobbat sen i juli, och att dagarna sen dess har sett näst intill identiska ut i det stora hela? Men ganska mysigt också får jag lov att säga! Bara jag och hundarna har kunnat flänga runt hela dagarna och gjort precis vad som fallit oss in! Sovit länge på morgonen, följt av mysiga frukostar i soffan framför tvn! Många långa, sköna promenader har det blivit! Mycket träning också, och hemma sysslor. Precis som det ska vara! Jag är så tacksam att jag har mått så otroligt bra genom hela graviditeten! Alla har verkligen inte sån tur, tycker synd om dessa stackare som mår ständigt illa och knappt kan hålla sig på benen! 
 
I morse tog jag och mamma en timmes PW tillsammans, jag kunde knata på hur snabbt som helst. Kände mig knappt gravid alls, förutom att jackan sitter tight som attan ;) 
Nu på eftermiddagen har jag fördrivit lite tid på gymmet. Det blev väldigt enkelt och lugnt, men skönt ändå att komma dit och köra lite försiktigt i alla fall! Nu sitter jag åter igen hemma i mina mjukiskläder i soffan! Har börjat känna av en del i magen nu, vi får se vart det leder! 
Kram så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: