hittarecept.se emmaslivsstil - KVINNOKROPPEN!

KVINNOKROPPEN!

 
HEJ ALLA GODINGAR!
Jag tänkte bara titta in och skriva några rader medan lilleman äter! Vad mysigt det är att amma :) Första dagarna nästan grinade jag för att det gjorde så ont, men nu har vi lärt oss hur man gör, och det går jätte bra! Ikväll ska jag testa att pumpa ur lite så att pappa får prova och vara lite delaktig i matningen också, plus att jag inte blir lika låst! Då kan jag åka iväg till tex affären utan att ha panik för att han ska bli hungrig och vilja äta på stört! 
 
Fan vad kroppen är häftig förresten! Jag kan knappt begripa vad den har gått igenom de sista nio månaderna! Först växa så in i bomben och tillverka denna underbara unge, som sen tittar ut, och kroppen sätter direkt igång på nytt för att bli sig lik igen! Konstigt och coolt hur det fungerar :) Längtar tills jag kan ta mig till gymmet nästa gång! Det kommer kännas ovant att träna utan stora magen!! 


Kommentarer
Postat av: Therese

Åh så mysigt med en bebis! Jätte stort grattis! Jag är själv nybliven mamma till min son som föddes Augusti 2015. Kika gärna in i min blogg om du vill. Och en jätte fin blogg har du verkligen. Hoppas du får en bra dag, kram på dig! :)

Svar: Ja verkligen super mysigt!! Tack så mycket 😊👍 Och grattis själv till lillkillen 😊
Emma Rådman

2015-10-25 @ 07:21:26
URL: http://nouw.com/therezelarsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: