hittarecept.se emmaslivsstil - SISTA SÖNDAGEN?

SISTA SÖNDAGEN?

Hej & god kväll! 
Nu är jag äntligen nerslagen i soffan efter en dag med mycket gående... En morgon promenad i morse som vanligt innan frukost. Smoothie & två ägg blev det idag! Sen åkte vi till Rättviks marknad för att fördriva lite tid! Det blev några kilometer där med, dock i lugnt tempo men ändå! Direkt vi kom hem var det bara att ge sig ut igen med två super pigga hundar! Jag tog med dom till skogen på några km PW! Nu återstår bara kvällsmat och TV! Det blir grillat ikväll, fläskfilé och majskolvar bland annat :) 
----
Undra om detta verkligen är min sista söndag med bebis i magen?? Går man efter beräknat datum så är det det! Men det återstår att se. Det har hela tiden ekat någonstans i mitt huvud att h*n kommer komma två dagar tidigare, alltså i så fall på onsdag, den 7e. Hoppas jag har rätt ;) Nu har det känts mycket lugnare på värk fronten i några dagar, kanske håller h*n på att samla kraft för att ta sig ut ;) Det känns SÅ spännande och roligt, men ändå så overkligt på nåt sätt!
 
Just nu HATAR jag alla er som säger att jag "säkert kommer gå över tiden" bara så ni vet!!!!! Även om det blir så så är det ingenting som jag vill bli påmind om hela tiden! Denna väntan och längtan är redan bedrövlig som den är! Jag hoppas verkligen att jag slipper det! Vi vill ju så gärna träffa vår lilla älskling nu ❤️❤️❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: