hittarecept.se emmaslivsstil - may 2015

EN BLOGG PAUS KANSKE ?

Hej brudar! (antar att ni är mest kvinnliga läsare)?
 
Idag hade jag behövt lite inspiration och pepp av er!! Kände inte alls för träning, men jag tog mig igenom ett pass i alla fall och nu efteråt känns det kanon bra!! Det jobbigaste lyftet är när man ska lyfta röven ifrån soffan ;) Sen brukar det flyta på automatiskt! 
 
Hur som helst, nu till saken...
 
Jag känner att jag börjar tröttna lite på den här bloggen faktiskt! Jag tyckte verkligen att det var super roligt i början, ALDRIG att jag hade en stillastående hjärna när jag skulle skriva, utan allt bara kom! Fick även kommentarer på mina inlägg och bilder som också gjorde mig peppad till att fortsätta skriva! Men allt har blivit så tyst!! Framförallt i min hjärna men också i kommentarsfältet! Konstigt nog har jag fått fler läsare trots detta? 
 
När jag blev gravid så stannade ju min utveckling i träningen av givetvis, och jag tränar nu enbart för att bibehålla det jag har, inte för att bli bättre!! Så jag förstår att det är tråkigt för er att läsa om mig just nu, om min vardag som ser lika ut varje dag. Det är mina PWsar, mitt jobb, mina halvtråkiga gympass och lite matlagning på det! Och jag gissar att det inte kommer att bli så mycket annorlunda på ett tag framöver! Bilder som förr var på mina spända små muskler byts ut mot min växande mage istället, haha ;) Inget spännande för er att se eller läsa längre med andra ord! 
Jag ska suga på karamellen ett tag och se vad jag känner, jag kanske fortsätter med detta ändå bara för min egen skull... För att ha något att titta tillbaka på sen! Vi får se :) 
Men om vi inte hörs på ett tag så säger jag bye bye så länge! Kram på er allihopa ❤️