hittarecept.se emmaslivsstil - DEN BERÄKNADE DAGEN ÄR HÄR!

DEN BERÄKNADE DAGEN ÄR HÄR!

 
 
Jaha, då var dagen här som vi gått och väntat och längtat till sen den 2a februari. Men än lyser bebis med sin frånvaro. Jag som var säker på att jag skulle slippa gå över tiden. Ack så fel jag hade. Vi trodde ju att vi skulle få lära känna varandra nu efter alla dessa månader, veckor och sjuuuukt långa sista dagar! Men det är väl bara att fortsätta vänta! Gilla läget typ.
 
När barnmorskan sa till mig igår att "om det inte har kommit någon bebis än runt den 20e, då tar Falun över och du blir igångsatt" så ville jag bara grina, gräva ner mig och sjunka genom jorden ungefär. Den här tiden kommer kännas som tusen år!!!  Ni som varit här själva vet väl hur det känns, man vill ju inget annat än att det ska ske, NUUU! 
 
Jag måste försöka hitta på något att göra nu helt enkelt, så att tiden inte står alldeles stilla. Dammsuga, kuta upp och ner i trappen och vräka i mig ananas kanske!? Man har ju hört så mycket om vissa saker som ska få fart på det hela ;) Nej då, skämt åt sido. Jag vet ju att det är normalt och att det blir när det blir. Jag får umgås med lite folk istället och bara lägga tankarna på hyllan tills det är dags! Men det blir inte det lättaste.
 
Hoppas att ni alla får en härlig fredag!
PUSS & KRAM


Kommentarer
Postat av: Oslofru

Ååå så spännadne! Lycka till med allt :D

Svar: Tack så mycket :)
Emma Rådman

2015-10-09 @ 10:04:46
URL: http://oslofru.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: